De VVCZ-scan heeft ons geholpen om plannen voor renovatie gerealiseerd te krijgen. 
Lees verder...

OK teamleider

Doordat we nu sinds 1,5 jaar nieuw management hebben merk ik dat we nu proactief zijn. Met het lidmaatschap van de VVCZ durf ik wel te stellen dat we op weg zijn om vooruitstrevend te worden.
Lees verder...

scanner

Wij vinden de VVCZ scan belangrijk. Deze peer audit is evidence based en wordt uitgevoerd door mensen die weten waar het over gaat. Ook fijn is dat we nog dezelfde dag een directe terugkoppeling krijgen.
Lees verder...

SKB winterswijk

Het was ontzettend leuk om als scanner een ziekenhuis te bezoeken. Het is leerzaam, interessant, stimulerend. Erg goed om met elkaar de kwaliteit op deze manier te borgen. Voor elkaar en met elkaar. Het was ook gezellig! Ik merkte dat, nu ik dit jaar intensief als de moeder van een patiënt in het ziekenhuis heb verbleven, me andere dingen opvallen dan wanneer je als zorgprofessional je best doet. Die ervaringen terugkoppelen, helpt ook om de gezondheidszorg voor onze patiënten te verbeteren. Dus die ervaring vond ik extra waardevol. Kortom: een heel positieve ervaring van mijn kant en ik doe graag nog eens mee.
Lees verder...
Fijn om te horen dat we niet het enige ziekenhuis zijn dat de richtlijnen lastig vindt.
Ziekenhuis 3
Read More

Ziekenhuis 3

IGZ was enthousiast dat we zulke grote verbeteringen in zo’n korte tijd hadden doorgevoerd.
Read More

CZE

Tijdens de NIAZ audit bleek ook de positieve bijdrage van de VVCZ.
Read More

WZA

Waarom komt hier zoveel meer uit dan uit onze eigen interne audits?
Read More

Ziekenhuis 1